“Συγγνώμη για όλα, το μετανιώνω” είπε βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας ο 43χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 59χρονου Δημήτρη, ιδιοκτήτη καφετέριας στο κέντρο της πόλης, το βράδυ της Κυριακής.
Η απολογία του κατηγορουμένου ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες, με τους δύο δικαστικούς λειτουργούς να αποφασίζουν ομόφωνα την προφυλάκισή του, κρίνοντάς τον προσωρινά κρατούμενο, βάσει των σοβαρών επιβαρυντικών στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε εξωτερικό χώρο της καφετέριας που διατηρούσε το θύμα, όταν, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, μεταξύ των δύο ανδρών προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός. Ο 43χρονος, ο οποίος έφερε μαχαίρι, τραυμάτισε θανάσιμα τον 59χρονο, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.
Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, διαφοροποιώντας τη θέση του σε σχέση με όσα φέρεται να είχε δηλώσει στην προανάκριση.
Όπως δήλωσε και ο καθ’ ορισμό συνήγορός του, Παναγιώτης Κυριάκου, ο πελάτης του αρνείται την πρόθεση ανθρωποκτονίας και αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη το φονικό.
Η τοπική κοινωνία της Λαμίας παραμένει συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός, ενώ η οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη ζητά δικαίωση για την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου.
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του κ. Κυριακου και την έξοδο του δολοφόνου από το δικαστικό Μέγαρο

Λυπάσαι… Συγνώμη… Μετανιώνεις..Ηλεκτρική καρέκλα…. Τέρας
Λοιπόν… άφησες μια οικογένεια χωρίς προστάτη….μέσα εκεί που σε βάλανε υπάρχουν και σεντόνια ξέρεις….από ποιον ζητάς συγνώμη ρε αλήτη;;;;λοιπόν όπως είπαμε σεντόνια….. περιμένω!!!
Θα περασης καλά εκεί που θα πας. Δεν ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ τηποτα την βοήθεια του Δεν ειπαρχει δηκεολογια σε τάιζε μαλακά σε βοειθουσε καιση του αφερεσες την ζωή του.
Δεν σε πλακονανε στο ξύλο φωνια οτη είπες όλα ψέματα είναι..! Τέρας ψαράκια.
Ηλεκτρική καρέκλα θέλεις και να πας στην κόλαση φονιά
Στη φυλακή παλιοτομαρο. Φονιά. Να σαπισεις
Δεν υπάρχει συγχώρεση….. ότι έκανε το ίδιο…. από πληρωμένους κρατούμενους που ελπίζω να επικυρηξουν το φονιά οι συγγενείς του άτυχου θύματος
Κρεμάστε τον χωρίς κανένα ελαφρυντικό
Καλύτερα βάλε τέλος μόνος σου γιατί δε σε βλέπω να τη βγάζεις και πολύ καιρό μέσα….ουστ κτήνος…
Ρε αλήτη γιατί το έκανες αυτό.. γιατί έκλεισες ένα σπίτι.. πρώτα σκεφτόμαστε και μετά πράττουμε…κολοπεδι.
Τώρα ζήτα συγχώρεση από τον Θεό και όχι από τούς οικείους του ανθρώπου που στερήσεις την ζωή..
Στη φυλακή να σαπισεις
Το όνομα του θύματος το βάζετε του φονιά γιατί όχι
Βρε ουστ κοπριά , έφαγες τον άνθρωπο , καταραμένος να είσαι αλήτη
Ναι τορα ζητάς συγνώμη αφού τον σκότωσες τέρας τέρας να σαπίσει στη φυλακή
Φτου σου τομάρι, μιλάς κιόλας.. Κρέμασμα
Τη μετάνιωσες ρε βρωμιαρηηηηη δεν μπορούσες να φας της κρέπες σε υπονεμο με αρουραίους ρε κτήνος..
Με μια συγγνώμη δεν αλλάζεις ό,τι έκανες…