Λαμία : Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ύποπτος για την στυγερή δολοφονία του 59χρονου!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του Lamianow.gr ο άνδρας που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία του 59χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας, η οποία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στο κέντρο της Λαμίας.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Κατά τις ίδιες πηγές φερόμενος ως δράστης, πρόσωπο που δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας κινήθηκε άμεσα και μεθοδικά, συγκεντρώνοντας κρίσιμα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος όπως η εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού. Αυτά οδήγησαν γρήγορα στην ταυτοποίηση του υπόπτου και στην ευρεία κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό του.

Ο άνδρας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προσήχθη λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν στις 00:24 της 23ης Ιουνίου, από περίοικους στην οδό Όθωνος στη Λαμίας οι οποίο τους ενημέρωσαν για κάποιο επεισόδιο στην καφετέρια του 59χρονου. Αμέσως άνδρες της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο κι όταν μπήκαν μέσα στην καφετέρια διαπίστωσαν ότι ο 59χρονος ήταν νεκρός.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *