Πάτρα: Πέρασε κάτω από τις μπάρες του τρένου, τον εγκλώβισαν και ανέπτυξε ταχύτητα

1 Min Read

Ένα απίστευτο συμβάν, συνηθισμένο στους ελληνικούς δρόμους, κατέγραψε κάμερα στην Πάτρα, με οδηγό που πέρασε τις μπάρες τρένου.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει σήμερα (20.06.2025) το tempo24.news, οδηγός αυτοκινήτου κατεβαίνει την οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα και επιχειρεί να διασχίσει γραμμές τρένου. 

Οι μπάρες ωστόσο κατεβαίνουν, τα φωτεινά σήματα έχουν ενεργοποιηθεί αλλά ο οδηγός συνεχίζει την πορεία του.

Εγκλωβίζεται από τις μπάρες αλλα δεν πτοείται. Κινείται με όπισθεν και στη συνεχεια… παίρνει φόρα και περνά κάτω από τις μπάρες, ενώ η μία του «γδέρνει» τον ουρανό του οχήματος.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Αν και δεν φαίνεται στο βίντεο, ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο στα social media, ισχυρίζεται πώς μέσα στο όχημα υπήρχε και μικρό παιδί.

πηγη newsit

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *