Το δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα μετά την απολογία στα δικαστήρια ο 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη.
Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της βίας κατά υπαλλήλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 34χρονος δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό και υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε έλεγχο των πράξεών του.
Ακόμη, ενώπιον του ανακριτή, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ο υπάλληλος δεν του έκανε κάτι. Όπως είπε, υπήρξε μόνο μια λογομαχία και εκείνος του έριξε δύο γροθιές.
πηγή protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.