Ο Σταύρος Πεταυράκης θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας της Λαμίας. Ο 24χρονος αμυντικός έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Φθιώτιδας και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.
Ο Πεταυράκης πέρυσι κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League με τον Πανθρακικό. Στο πρώτο μισό δεν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκε από το 2013 (23 ματς, 2 γκολ στη Γ’ Εθνική, 16 στη Β’ Εθνική). Προηγουμένως είχε φορέσει τη φανέλα των Διαγόρα, ΠΑΟ Ρουφ και Φωστήρα.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Πεταυράκη που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 09 Νοεμβρίου 1992 με θητεία στην ΑΕΚ. Τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθρακικού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.