Δεν εντοπίστηκαν ίχνη αρκούδας στον ορειβάτη που σκοτώθηκε στη Δράμα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Φως στα αίτια θανάτου του 61χρονου ορειβάτη που σκοτώθηκε μετά από πτώση σε χαράδρα στη Δράμα έδωσε η ιατροδικαστική εξέταση.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με αυτή, όλα τα ευρήματα είναι χαρακτηριστικά για πτώση από ύψος. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ίχνη αρκούδας, όπως τα δόντια ή τα νύχια της.

Στη σορό του άτυχου ορειβάτη. όπως αναφέρει το protothema.gr εντοπίστηκε κάταγμα από πτώση: σπονδυλικής στήλης και θωρακικής και αυχενικής μοίρας, ρήξη νωτιαίου μυελού, κατάγματα πλευρών και εσωτερική αιμορραγία.

Όλες οι εκδορές προκλήθηκαν από την πτώση και δεν υπήρξαν τραύματα από αρκούδα, από τα νύχια της.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *