Ένας 73χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο (07/06/2025) για εμπρησμό στη Βοιωτία καθώς έβαλε φωτιά σε δυο διαφορετικά σημείο.
Συγκεκριμένα ο 73χρονος κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση καθώς έβαλε φωτιά σε αγροτική περιοχή και σε δασική έκταση στη Βοιωτία, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο.
Ειδικότερα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική «συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λιβαδειάς, ημεδαπός, για εμπρησμό από πρόθεση όταν έθεσε πυρκαγιά σε δύο ανεξάρτητες εστίες εκ των οποίων η μία σε αγροτική περιοχή και η δεύτερη εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Βοιωτία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.171,875 ευρώ.
πηγη newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.