15χρονη ξυλοκόπησε 16χρονη στον Εύοσμο – Άλλη ανήλικη κατέγραφε την επίθεση σε βίντεο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σοκάρει τη Θεσσαλονίκη. Ένα 15χρονο κορίτσι ξυλοκόπησε μία 16χρονη, ενώ την ίδια στιγμή ένα άλλη ανήλικη βιντεοσκοπούσε την πράξη.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (05.06.2025) στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκης. Η 15χρονη μαζί με μία ακόμα ανήλικη φίλη της έστησαν καρτέρι κάτω απο το σπίτι της 16χρονης.

Όταν αυτή βγήκε από το σπίτι, η 15χρονη άρχισε να την χτυπάει, προκαλώντας της σωματικές βλάβες, ενώ η άλλη ανήλικη βιντεοσκοπούσε το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για το συμβάν στάθηκαν προσωπικές διαφορές.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (06.06.2025), η 16χρονη που έπεσε θύμα της επίθεσης κατήγγειλε όσα έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ευόσμου.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Η 15χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ συνελήφθη και η μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

πηγή newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *