Ο Δήμος Καμένων Βούρλων ενημερώνει για τον καθαρισμό του μικρού λιμανιού στην παραλία του Καινούργιου, στο ύψος του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

“Μπορεί να μην είναι μεγάλο. Μπορεί να ανήκει στα λεγόμενα «Ορφανά Λιμάνια».
Όμως για εμάς, πέρα από το ότι εξυπηρετεί τους αλιείς της Δ.Κ. Καινούργιου, έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία!
Διότι πρόκειται για το λιμάνι που πριν πολλές δεκαετίες κατασκεύασε ο μακαριστός Μητροπολίτης Φθιώτιδας Δαμασκηνός.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα για τη συνδρομή τους στη συντήρησή του.”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.