Δεν πρόλαβε να βγει από τη φυλακή, ξαναμπαίνει για έκτιση νέας ποινής ο 31χρονος που τα έκανε γής Μαδιάμ, σε σούπερ μάρκετ της Στυλίδας.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια της Λαμίας με την αυτόφωρη διαδικασία και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3ετών και 7 μηνών.
Ο δράστης συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι αφού προηγουμένως πρωταγωνίστηκε σε απίστευτες σκηνές στο σούπερ μάρκετ της Στυλίδας όπου κυριολεκτικά προκάλεσε χάος. Ολα ξεκίνησαν όταν δέχθηκε παρατήρηση από υπάλληλο σχετικά με προϊόντα που είχε προσπαθήσει να κλέψει κρύβοντας τα κάτω από τα ρούχα του.
Όταν έγινε αντιληπτός και του ζητήθηκε να τα αφήσει, εκείνος τα παρέδωσε, αλλά αρνήθηκε να αποχωρήσει και άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους υπαλλήλους. Στη συνέχεια, επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, και δεν σταμάτησε εκεί αφού συνέχισε τη δράση του, σπάζοντας και το προστατευτικό τζάμι του ταμείου.
Το επεισόδιο συνεχίστηκε, όταν άρπαξε τον πυροσβεστήρα του καταστήματος, τον οποίο οι υπάλληλοι κατάφεραν να αποσπάσουν πριν τραυματίσει κάποιον σοβαρά.
Αστυνομικό όχημα του ΑΤ Στυλίδας έφτασε άμεσα στο σημείο, και μόλις ο 31χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, άρχισε να τους βρίζει, να τους απειλεί και να επιτίθεται με χέρια και πόδια, μέχρι που συνελήφθη για να δικαστεί με βαριές κατηγορίες και να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.