Τουρκία: Άνοιξε καπάκι βυτιοφόρου με το τσιγάρο στο στόμα – Η έκρηξη τον εκσφενδόνισε μέτρα μακριά

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 27χρονος στην πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, ο οποίος είχε… την έμπνευση να επιχειρήσει να ανοίξει το καπάκι ενός βυτιοφόρου για να το καθαρίσει έχοντας ένα τσιγάρο στο στόμα του!

-Advertisement-
fitcare

Συνέπεια της κίνησής του αυτής, σε εργοστάσιο πετρελαιοειδών στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής, ήταν να προκληθεί έκρηξη, η οποία τον εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα μακριά και τον προσγείωσε με δύναμη στο έδαφος.

Συνάδελφοι του 27χρονου που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, κάλεσαν τις Πρώτες Βοήθειες που τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Δείτε το περιστατικό όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της εγκατάστασης

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγή protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *