Κρήτη: Ισραηλινοί τουρίστες ζήτησαν από σερβιτόρα να αλλάξει μπλούζα που έγραφε «Ελευθερία στην Παλαιστίνη» για να της δώσουν φιλοδώρημα

1 Min Read

Τουρίστες από το Ισραήλ επισκέφθηκαν πρόσφατα καφέ στο Ηράκλειο της Κρήτης και ζήτησαν από σερβιτόρα να… αλλάξει την μπλούζα που φορούσε.

-Advertisement-
fitcare

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Craft Beer – Καφενεῖον στο Facebook, η νεαρή εργαζόμενη φορούσε μπλούζα που έγραφε «Free Palestine» (Ελευθερία στην Παλαιστίνη), και οι Ισραηλινοί τουρίστες της ζήτησαν να αλλάξει για να της αφήσουν φιλοδώρημα.

Η ίδια αρνήθηκε και οι τουρίστες έφυγαν χωρίς να αφήσουν φιλοδώρημα.

Η διεύθυνση του καταστήματος πήρε θέση υπέρ της εργαζόμενης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει: «Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τη Γιώτα στην ομάδα μας. Οι ιδεολογίες δεν αλλάζουν με τα χρήματα».

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

πηγη protothema

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *