Ακριβώς δύο μήνες από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Κίνας, ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στη δράση με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και άλμα στα 8,27 μέτρα στο μίτινγκ της Λεμεσού.
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι μπήκε δυναμικά στη σεζόν και έδειξε από νωρίς πως και αυτό το καλοκαίρι θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο αγώνισμα του μήκους.
Ο ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 8,11 μ., συνέχισε με 8,25 μ. σημείωσε ένα άκυρο και μετά το 8,27 μ. άφησε τα δύο τελευταία άλματα.
Ο 27χρονος θα κάνει την επόμενη εμφάνιση του στις 6 Ιουνίου στο Diamond League της Ρώμης και στις 22 του ίδιου μήνα θα είναι στον Πειραιά.
Ο Τεντόγλου με το 8,27 μ. πέτυχε την έκτη επίδοση φέτος στον κόσμο.
Στην Κύπρο συνέχισε τους αγώνες ο Εμμανουήλ Καραλής όπου αναδείχθηκε νικητής με άλμα στα 5,80 μέτρα. Ο αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα στα 5,65 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια και στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 5,80 μέτρα. Ο αθλητής στη συνέχεια δοκίμασε δύο φορές στα 5,92 μ. και μία φορά στα 6,02 μέτρα.
Στα 100 μ. εμπ. πήρε μέρος η Σοφία Ιωσηφίδου όπου κατέλαβε την έκτη θέση με 13.79 (-0,3).
πηγη protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.