Λαμία: “Xάρος” σε 4 τροχούς – Στο Αυτόφωρο ρομά χωρίς δίπλωμα και με φθαρμένα ελαστικά

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι 52χρονος ρομά , ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από αστυνομικό έλεγχο στον Περιφερειακό της Λαμίας, να οδηγεί όχι μόνο με ελαστικά “γυαλί” αλλά και χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

-Advertisement-
fitcare

Ο ίδιος μάλιστα όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί δήλωσε ότι βρίσκονταν καθοδόν…. για το κατάστημα ελαστικών προκειμένου να αλλάξει τα φθαρμένα λάστιχα.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, όπου οδηγήθηκε σήμερα, του επέβαλε ποινή 6 μηνών, η οποία μετετράπη σε χρηματική.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία, επιχειρώντας να βάλει φρένο στα τροχαία ατυχήματα, έχει αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τους ελέγχους σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Οι παραβάσεις που βεβαιώνονται κάθε εβδομάδα είναι χιλιάδες σε όλη τη χώρα και δυστυχώς, αρκετές από αυτές αφορούν επικίνδυνες συμπεριφορές που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Τα κλιμάκια της Τροχαίας, εκτός των κλασικών ελέγχων για μέθη, υπερβολική ταχύτητα, χρήση κινητού ή υπερβολική ταχύτητα, ελέγχουν και τα ελαστικά των αυτοκινήτων, προκειμένου να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Σε περίπτωση ελέγχου της αστυνομίας, αν διαπιστωθεί έντονη φθορά ή βαθιές ρωγμές, σκισίματα ή εξογκώματα, τότε επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ, αφαίρεση του διπλώματος και της άδειας κυκλοφορίας για 10 ημέρες, καθώς και ακινητοποίηση του οχήματος.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *