Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα σε λίμνη – Σκάφος που έτρεχε με 320χλμ/ώρα εκτοξεύτηκε στον αέρα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ένα τρομακτικό ατύχημα το οποίο ως εκ θαύματος δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, σημειώθηκε σε αγώνα με ταχύπλοα σε λίμνη στη Νεβάδα των ΗΠΑ όταν ένα από τα σκάφη κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 320χλμ/ώρα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Το ατύχημα συνέβη όταν οι χειριστές του ταχύπλοου που είχαν επιλέξει τα παρατσούλικα Τζον Γούειν και Κλιντ Ίστγουντ προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ των 331 χλμ./ώρα στον αγώνα Desert Storm Shootout.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σκάφος τους Skater 388 εκτοξεύτηκε στον αέρα, έκανε αρκετές περιστροφές και τελικά «έσκασε» με τη μύτη μέσα στο νερό.

Σε δεύτερο βίντεο μέσα από το σκάφος έχει καταγραφεί πώς έζησαν το ατύχημα οι χειριστές του.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη λίμνη έχουν σημειωθεί 11 θανατηφόρα δυστυχήματα σε τέτοιες αγώνες από το 1963, με το φονικότερο να είναι αυτό του 2018 όταν τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με το σκάφος Lickety Split

protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *