Το υπουργείο Πολιτισμού έκανε γνωστό, με σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή, πως λογαριασμός στο Facebook με το όνομα «Λίνα Μενδωνη» δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό προφίλ της Υπουργού.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ανακοινώνεται ότι η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό σε καμία πλατφόρμα social media.
Ως εκ τούτου, λογαριασμός που φαίνεται στο «Facebook» με το όνομα «Λίνα Μενδωνη» δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό προφίλ της Υπουργού Πολιτισμού.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί».
πηγή protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.