Ένα βίντεο που καταγράφει τη δραματική προσπάθεια ενός άνδρα στην Ταϊλάνδη να μην παρασυρθεί τη στιγμή του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ και αποτυπώνει την ένταση και τον πανικό που επικράτησε στα ψηλά κτίρια της Μπανγκόκ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού στην Μιανμάρ.
Η εικόνα είναι συγκλονιστική: ένας άνδρας βρίσκεται στην άκρη της πισίνας ενός ουρανοξύστη, όταν ξαφνικά ξεσπά ο ισχυρός σεισμός. Το κτίριο αρχίζει να πάλλεται, και η πισίνα μετατρέπεται σε μια ορμητική μάζα νερού. Μεγάλα κύματα ξεσπούν από τις πλευρές, καθώς ο άνδρας προσπαθεί να παραμείνει όρθιος και να αποφύγει την παράσυρση από το κύμα.
Η σύντροφός του, που καταγράφει το σκηνικό είναι σε κατάσταση σοκ, φοβούμενη πως τα κύματα θα τον ρίξουν από την πισίνα του ρετιρέ. Ο αέρας γεμίζει από τη βοή του νερού και τον βουβό ήχο του σεισμού που ταράζει όλη την πόλη. Η Μπανγκόκ απλώνεται στο φόντο, με τους ουρανοξύστες να λικνίζονται ελαφρά δημιουργώντας σκηνικό που θυμίζει ταινία καταστροφής.
«Τη μια στιγμή ζεις τις καλύτερες στιγμές της ζωή σου και την επόμενη είσαι κολλημένος στην κορυφή ενός ουρανοξύστη κατά τη διάρκεια ενός σεισμού», έγραψε η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο.
@jiaaaaaaas one minute you're living your best life the next you're stuck at the top of a high-rise during and earthquake #bangkok #earthquake ♬ original sound – g
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.