Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης (13.03.25), καθώς βρέθηκε νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα Airbnb στην Ομόνοια, στην οδό Κολοκυνθούς 3.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αλλοδαπός άνδρας γεννημένος το 1973, ο οποίος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα Airbnb στην Ομόνοια, εντοπίστηκε νεκρός, ενώ ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μία σακούλα στο κεφάλι.
Αμέσως ο ιδιοκτήτης του Airbnb, που εντόπισε νεκρό τον άνδρα, ειδοποίησε την Αστυνομία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σακούλα που βρέθηκε στο κεφάλι του, ήταν συνδεδεμένη σε σωλήνα με μπουκάλα οξυγόνου.

Τα χέρια του ήταν δεμένα χαλαρά με ζώνη από μπουρνούζι, ενώ το κρεβάτι στο διαμέρισμα ήταν στρωμένο και τακτοποιημένο.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο και πραγματοποιούν έρευνες
Αυτό που εξετάζουν οι Αρχές σε πρώτη φάση, είναι να προκάλεσε κάποιου τύπου ερωτική διέγερση μέσω υποξίας.
Με πληροφορίες newsit, protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.