Νεκρός είναι ο 28χρονος χειριστής του γερανοφόρου οχήματος στη Βουλή, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν τα κατάφερε.
Το εργατικό δυστύχημα έγινε το πρωί στην οδό Ερμού στη Βούλα όπου ο χειριστής του γερανοφόρου με το όχημα μετέφερε οικοδομικά υλικά σε υπό ανέγερση πολυκατοικία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το γερανοφόρο όχημα ακούμπησε στα καλώδια και χτύπησε τον χειριστή του οχήματος ρεύμα.
Τον χειριστή μετέφεραν στο νοσοκομείο συνάδελφοί του με ιδιωτικό όχημα ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ άνοιγαν δρόμο.
iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.