Συναγερμός στην Εύβοια καθώς εντοπίστηκε βλήμα στην παραλία της Αγίας Άννας και πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr τη Δευτέρα 10 Μαρτίου εντοπίστηκε βλήμα στη θέση «Μπουρνιάς» στην Αγία Άννα στη βόρεια Εύβοια από σκαπτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες κοντά στο λιμάνι και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.
Σήμερα Τρίτη (11.03.2025) στις 10:45 το πρωί, συνεργείο του ελληνικού στρατού με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσε το βλήμα.

Στην όλη επιχείρηση συμμετείχε, επίσης, το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος Λίμνης, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου και του Λιμεναρχείου Μαντουδίου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.