Τέμπη: Σύλληψη 50χρονου για αναρτήσεις που προτρέπουν σε βία τη μέρα των συγκεντρώσεων

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στη σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές για αναρτήσεις που προτρέπουν σε παράνομες ενέργειες τη μέρα των συγκεντρώσεων για τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία των Τεμπών.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Να σημειωθεί ότι χθες, Κυριάκη (24/02), ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας ζήτησε με παρέμβασή του τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με παρόμοιες αναρτήσεις στα social media.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχει δοθεί παραγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ταυτοποιήσει τους χρήστες που έκαναν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις. Στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *