Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκετο μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, μέσα σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. ΚωνσταντίνουΤζανακούλη, του Συντονιστή κ. Κωνσταντίνου Παππά, της αν. Προϊσταμένης της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας κας Σοφίας Ρακατσάνη, Προϊσταμένων και πλήθους υπαλλήλων των υπηρεσιών του φορέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δίνοντας τις ευχές τους η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κα Μαρία Γαλλιού, οΔήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημοσθένης Κατσής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης, Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλελέρ κ. Σωτήρης Σωτηρίου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κιλελέρ κα Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη και ηΠροϊσταμένη της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδαςκα Ζωή Φτίκα.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.