Το προτελευταίο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους δίνει απόψε (18:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας τη Βίγκρι.
Πρόκειται για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας, που εδρεύει περίπου 50 χιλιόμετρα από το Κίελτσε, όπου προετοιμάζεται η «Ένωση».
Ο Τιμούρ Κετσπάγια χθες δοκίμασε διάταξη 4-3-2-1, με τους Μάνταλο και Μπακασέτα να κινούνται πίσω από τον Αραβίδη.
Ο Γεωργιανός τεχνικός βλέποντας πως ακόμη δεν έρχεται ο επιθετικός που θέλει αναζητεί λύση για την επίθεση της ομάδας και σκέφτεται να «χωρέσει» στο ίδιο σχήμα για πρώτη φορά και τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες.
Εκτός πλάνων για τον αποψινό αγώνα είναι οι τραυματίες Πέκχαρτ και Πλατέλλας, καθώς και ο ανέτοιμος Ντίας.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.