Νεαρή γυναίκα στην Καρδίτσα κατήγγειλε στην Αστυνομία Καρδίτσας τον βιασμό της από τον πρώην σύντροφο της.
Σϋμφωνα με την ΕΡΤ, η 25χρονη επέστρεφε στο σπίτι της μετά τη δουλειά της. Εκεί την περίμενε ο πρώην σύντροφος της, 21 ετών, για να μιλήσουν, και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η νεαρή γυναίκα, όταν μπήκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, της επιτέθηκε και τη βίασε.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον στον εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.