Βρέθηκε σώα η τουρίστρια στην Κρήτη

Lamianow.gr
2 Min Read

Σώα και αβλαβής βρέθηκε η τουρίστρια η οποία αγνοείτο από χθες έχοντας θέσει σε κινητοποίηση ολόκληρο μηχανισμό για τον εντοπισμό της.

 

Η 25χρονη τουρίστρια από το Ισραήλ, χθες κάλεσε πανικόβλητη τον έκτακτο αριθμό ανάγκης 112 και πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια πριν πέσει η γραμμή, κινιόταν με τετράτροχο όχημα (γουρούνα) στην περιοχή της Χερσονήσου όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε τον προσανατολισμό της.

Το τραγελαφικό είναι ότι η γυναίκα βρήκε τελικά τον δρόμο της επιστροφής, συνέχισε τις διακοπές της όμως…. ξέχασε να πάρει πίσω τις αρχές και να ενημερώσει ότι δεν χρειαζόταν πια βοήθεια και ήταν καλά στην υγεία της, με αποτέλεσμα οι διασώστες να παλεύουν πανικόβλητοι να βρουν την κοπέλα που είχε δώσει να καταλάβουν ότι βρισκόταν σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, από χθες μέχρι και σήμερα είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από τις αρχές για τον εντοπισμό και τη διάσωσή της, με τον μηχανισμό να βρίσκεται σε συναγερμό καθώς η γυναίκα στην τελευταία της κλήση στο 112 δεν είχε προλάβει, μέσα στα αναφιλητά της και πριν πέσει το σήμα του τηλεφώνου να δώσει στίγμα του σημείου στο οποίο βρισκόταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πολλοστό περιστατικό κατά το οποίο οι αρχές επιχειρούν για τη διάσωση τουριστών φέτος το καλοκαίρι και το τρίτο που αγνοούμενοι τουρίστες κινητοποιούν τις τοπικές δυνάμεις για ψίλου πήδημα ή δεν ενημερώνουν ότι δεν χρειάζονται βοήθεια. Θυμίζουμε το πρόσφατο περιστατικό με τον τουρίστα που κάλεσε το 112.

 

flashnews.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *