Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Μίμη Δομάζου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθέτησε ένα μεγάλο μπάνερ, με τη μορφή του “στρατηγού” στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”.
Το πανό με τη φωτογραφία του Μίμη Δομάζου βρίσκεται στη εξωτερική πλευρά του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στο “σπίτι” όπου έγραψε ιστορία με τη φανέλα των “πρασίνων”.
Να αναφέρουμε ότι είναι αρκετοί είναι οι φίλοι της ομάδας που αφήνουν ένα λουλούδι, λέγοντας έτσι το δικό τους “αντίο” στον “στρατηγό” του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θυμίζουμε πως η κηδεία του θρυλικού «10» του Παναθηναϊκού θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (27.01.2025). Από τις 09:00 το πρωί εκείνης της ημέρας, η σορός του Μίμη Δομάζου θα βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών κι έτσι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.