Ρίχνει τα τσιμέντα ο Ιβάν! “Αυτόν θα τον φέρω εγώ”!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ενθουσιασμένος είναι ο Ιβάν Σαββίδης με την εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ στα φιλικά προετοιμασίας. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ βλέπει ότι ο Βλάνταν Ίβιτς, τον οποίο πιστεύει πολύ, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και θεωρεί ότι ήδη έχουν μπει οι βάσεις για να χτιστεί μια ισχυρή ομάδα.

Γι΄ αυτό παρουσιάζεται έτοιμος να πραγματοποιήσει μια δυνατή μεταγραφή που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς αλλά θα “φτιάξει”και τον κόσμο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει μία σημαντική οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να φέρει στην Τούμπα έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, όπως έκανε και πέρυσι με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, άσχετα αν δεν του βγήκε η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πει στους άμεσους συνεργάτες του ότι αυτή η μεταγραφή θα αφορά την επίθεση και πως ο παίκτης που θα έρθει θα είναι της δική του προτίμησης. Η κίνηση αυτή θα είναι ένα μεγάλο δώρο στον προπονητή και στους οπαδούς της ομάδας, καθώς θα πρόκειται για παίκτη με βαρύ όνομα και πλούσιο βιογραφικό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Αλεσάντρε Πάτο, τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, με τη σπουδαία θητεία στη Μίλαν, που τώρα αγωνίζεται στη Σάο Πάολο.

 

sportdog.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *