Συναγερμός σήμανε στην Ρόδο σήμερα το μεσημέρι (20.01.2025), μετά την πληροφορία ότι στην παραλία Φαληράκι ξεβράστηκε μια μικρή θαλάσσια νάρκη.
Τη νάρκη εντόπισε μία κοπέλα από την περιοχή Μαριτσά. Η ίδια ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές, με πρώτο το Λιμεναρχείο Ρόδου και αμέσως βρέθηκαν λιμενικοί στο σημείο.
Παράλληλα ειδοποιήθηκε και η διοίκηση της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ).
Όπως είπε εμπειρογνώμονας, αυτό που βρέθηκε είναι μέρος οπλικού συστήματος πεπιεσμένου αέρα και δεν εμπεριέχει καμία εκρηκτική ύλη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.