Νέο περιστατικό με μεθυσμένο οδηγό, αυτή τη φορά στη Μύρινα της Λήμνου, συνέβη όταν ένας 45χρονος αλλοδαπός που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε παρκαρισμένα οχήματα, ενώ τραυμάτισε 78χρονο που ήταν πεζός.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:50 χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος Αλβανός προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, έναν 78χρόνο κάτοικο του νησιού. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας. Έγινε έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό που διαπιστώθηκε να οδηγεί μεθυσμένος με ποσοστό 2 αλκοόλης ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα και η δεύτερη που έγινε ένα τέταρτο αργότερα, έδειξε 1,68 αλκοόλης ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.
Επίσης, ο 45χρονος οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης και είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για την ίδια παράβαση και είχε δικαστεί στο αυτόφωρο. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Μυτιλήνης.
Πηγή: ertnews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.