Το βιβλίο του με τίτλο «Δεύτερη Ευκαιρία» ξεκίνησε να παρουσιάζει το απόγευμα της Πέμπτης (16.01.2025) ο Στέφανος Κασσελάκης, από το αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.
Από νωρίς στον χώρο της παρουσίασης του βιβλίου, ξεκίνησαν να φτάνουν πολλοί άνθρωποι τόσο από τον χώρο της πολιτικής όσο και από των τεχνών για να σταθούν στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.
Ο φωτογραφικός φακός του newsit.gr, απαθανάτισε τις αφίξεις στον χώρο του Πολεμικού Μουσείου, μεταξύ των οποίων είναι βουλευτές και στελέχη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του νέου κόμματος που ίδρυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, το Κίνημα Δημοκρατίας.
Στην παρουσίαση βρέθηκαν οι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας, Θεοδώρα Τζάκρη, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κυριακή Μάλαμα, Ραλλία Χρηστίδου και Αλεξανδρος Αυλωνίτης.
Το παρών έδωσαν Δήμητρα Λιάνη, Ευάγγελος Αντώναρος, Δημοσθένης Βεργής, και ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος όπως ξεκαθάρισε, ήρθε στην εκδήλωση ως φίλος.
newsit.gr

Τι έγινε ποιητής
Τράβα ρε πουστάρα που θες δεύτερη ευκαιρία… Ξεφτίλα άνθρωπε…
Θέλει δεύτερη ευκαιρία;;; διέλυσε το ΣΥΡΙΖΑ, καί ήρθε ουρανοκατέβατος, ένα πιόνι είναι, αλλά έχει τόσο εγωισμό, πού δεν καταλαβαίνει να πει, πού πάω ρε,τη κάνω;;,να κάτσω σπίτι ήσυχα
Καλημέρα Ιωάννα, καλή παρασκευή εύχομαι, συγγνώμη κιόλας αλλά γιατί τό πρόσωπο θυμός.Την αλήθεια εξέφρασα
Μακης Στιβακτας καλημέρα όχι καλύτερα να μας πει ποιός ζερζεβούλης τον έφερε.
Αλέξανδρος Βασιλική Χατζηκιρλή Καρρά καλημερα,να μας τό πει.