Ένα μεγάλο ρωσικό εργοστάσιο πυρίτιδας στην περιφέρεια Ταμπόφ δέχθηκε επίθεση, δήλωσε σήμερα ουκρανός αξιωματούχος, χωρίς να αναλάβει απ’ ευθείας την ευθύνη εκ μέρους της ουκρανικής πλευράς για την επίθεση ούτε να διευκρινίσει τις συνέπειές της.
«Η επιχείρηση είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές εκρηκτικών υλών για το στρατό της Ρωσικής Ομοσπονδίας», έγραψε στο Telegram ο Άντριι Κοβαλένκο, ο επικεφαλής του ουκρανικού Κέντρου για την Αντιμετώπιση της Παραπληροφόρησης.
«Με την έναρξη του πολέμου σε πλήρη κλίμακα στην Ουκρανία, η παραγωγή του εργοστασίου αυξήθηκε σημαντικά», πρόσθεσε.
Στη διάρκεια του πολέμου τους, η Ουκρανία και η Ρωσία επιτίθενται τακτικά σε εγκαταστάσεις στρατιωτικής παραγωγής βαθιά μέσα στο έδαφος η μία της άλλης.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.