Η Google δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο ενημέρωσης των χρηστών. Συγκεκριμένα, στο Search Labs της Google εμφανίστηκε η λειτουργία «Daily listen» για χρήστες Anroid και iOS στις ΗΠΑ.
Το Daily Listen βασισμένο σε δεδομένα αναζήτησης και αλληλεπίδρασης του Discovery feed, ένα σημείο που πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ενημερωθούν μέσω προτεινόμενων άρθρων, θα αξιολογεί ποιες ειδήσεις ενδιαφέρουν τον χρήστη και τότε θα δημιουργεί ένα…podcast περίπου πέντε λεπτών.
Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν και να διακόπτουν την αναπαραγωγή, να κάνουν σίγαση ή να μεταπηδούν στην επόμενη είδηση.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με παρόμοιο τρόπο ξεκίνησε και το «AI Overview» και σιγά σιγά έγινε διαθέσιμο παντού.
Αυτή η είδηση μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών, αλλά σίγουρα δεν θα ηχήσει καλά στα αυτά των ανεξάρτητων εκδοτών που δεν αποκλείεται να δουν την κίνηση στις ιστοσελίδες τους να μειώνεται σημαντικά.
economistas.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.