Λίγες μόνο εβδομάδες από την αποχώρησή του από τον Άρη, ο Άκης Μάντζιος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Κύπρου.
Ο Άκης Μάντζιος υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια δύο ετών με την Εθνική Κύπρου, όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της Μεγαλονήσου, η οποία και καλωσόρισε τον Έλληνα προπονητή στην ομάδα.
Η ανακοίνωση της Εθνικής Κύπρου
“Ο Ελλαδίτης Απόστολος Μάντζιος, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.
Ο 55χρονος προπονητής (21/10/1969) διετέλεσε προπονητής σε αρκετές ομάδες της Super League Ελλάδας, με τελευταία του ομάδα τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μάντζιος κρίθηκε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που τέθηκαν για το νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδας αφού διαθέτει την εμπειρία, την ικανότητα και την προσωπικότητα να οδηγήσει σε μια πετυχημένη παρουσία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις του.
Η συμφωνία με τον κ. Μάντζιο προνοεί συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση, αναλαμβάνοντας άμεσα τα καθήκοντα του”.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.