Τελικός με φόντο ρεκόρ για την Σερένα Γουίλιαμς

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Σε ακόμα έναν τελικό, στην μακρόχρονη καριέρα της, θα αγωνιστεί η Σερένα Γουίλιαμς που αντιμετωπίζει σήμερα την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τελικό του «All England Club». Η Αμερικανίδα θέλει την νίκη για να ισοφαρίσει την Στέφι Γκραφ, με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων γκραν σλαμ στην «Open Era» (22). Στον αντίποδα, η Γερμανίδα ψάχνει το δεύτερο γραν σλαμ τρόπαιο στην καριέρα της, μετά την νίκη της στο Αυστραλιανό Όπεν φέτος (την Σερένα είχε νικήσει τότε με 2-1).

Η Αμερικανίδα No1 τενίστρια στον κόσμο έφτασε σχετικά εύκολα στον τελικό, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Άμρα Σαντίκοβιτς στον πρώτο γύρο (6-2,6-4), της Κριστίνα ΜακΧέιλ στον δεύτερο γύρο (6-7,6-2,6-4), της Ανίκα Μπεκ στον τρίτο γύρο (6-3,6-0), της Σβετλάνα Κουσνέτσοβα στους «16» (7-5,6-0), της Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα στους προημιτελικούς (6-4,6-4) και της Έλενα Βεσνίνα στους ημιτελικούς (6-2,6-0).

Η Γερμανίδα No4 τενίστρια στον κόσμο έκανε και αυτή με την σειρά της πολύ καλές εμφανίσεις (χωρίς να χάσει σετ μάλιστα), αποκλείοντας την Λάουρα Ρόμπσον στον πρώτο γύρο (6-2,6-2), την Βαρβάρα Λεπτσένκο στον δεύτερο γύρο (6-1,6-4), την Καρίνα Βίτχοφτ στον τρίτο γύρο (7-6,6-1), την Μισάκα Ντόι στους «16» (6-3,6-1), την Σιμόνα Χάλεπ στα προημιτελικά (7-5,7-6) και την Βίνους Γουίλιαμς στα ημιτελικά (6-4,6-4).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας :

Σερένα Γουίλιαμς (1) – Αντζελίκ Κέρμπερ (4) (16:00)

 

sportfm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *