ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και της Λαμίας Ματίας Ακούνια!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σοκαριστική είδηση από το Εκουαδόρ, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και της Λαμίας, Ματίας Ακούνια αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 33 ετών.

-Advertisement-
fitcare

Τραγικό τέλος για τον Ματίας Ακούνια. Ο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ποδοσφαιριστής της Λαμίας και παλιότερα της ΑΕΛ (2021-22), Ματίας Ακούνια, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο (4/1) σε ξενοδοχείο στο Εκουαδόρ και όπως προκύπτει έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ήταν αυτές τις ημέρες στο Αμπάντο, όπου συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του, της Μουσούκ Ρούνα.

«Εμείς ως κλαμπ θα παράσχουμε κάθε υποστήριξη για τις αντίστοιχες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σορού. Όλοι εμείς που είμαστε στη Μουσούκ Ρούνα είμαστε απογοητευμένοι από αυτό», είπε στην PRIMICIAS ο πρόεδρος του τελευταίου σταθμού της ποδοσφαιρικής του καριέρας ,Λουίς Τσανγκό.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Να σημειωθεί ότι ο Ακούνια είχε εκκρεμή υπόθεση στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη, σχετικά με υπόθεση έμφυλης βίας. Το γεγονός αυτό, που είχε κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης στη χώρα του, είχε προκαλέσει διαμάχη με τη σύζυγο του, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν είχε κάποια σχέση με τον τραγικό θάνατό του.

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *