Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου κατήγγειλε στην αστυνομία την κλοπή του και στη συνέχεια εντοπίστηκε να οδηγάει το ΙΧ.
Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν οι αστυνομικοί στα Ιωάννινα. Ένας οδηγός κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής την κλοπή του αυτοκινήτου του, δηλώνοντας τις πινακίδες του.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα, διαπιστώνοντας ότι οδηγός ήταν ο ίδιος καταγγέλλων.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι σκοπός της καταγγελίας τού συλληφθέντος ήταν η είσπραξη της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία για την κλοπή του οχήματός του.
gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.