Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε μία 18χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά όταν την παρέσυρε μηχανή ενώ περνούσε πεζή τα φανάρια.
Μάλιστα, οι γονείς της κοπέλας απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου να απευθυνθεί στην Τροχαία της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.
Ήταν περίπου στις 17:30 στα φανάρια του Νέου Ρύσιου, όταν μία μηχανή φέρεται να παραβίασε το κόκκινο, όπως αναφέρει το makthes.gr, και να παρέσυρε την 18χρονη.
Στη συνέχεια ο οδηγός της μηχανής την εγκατέλειψε τραυματισμένη στο σημείο και τράπηκε σε φυγή.
Η 18χρονη κατά την πρόσκρουση υπέστη κατάγματα και στα δύο πόδια, ενώ χρειάστηκε άμεσα χειρουργική επέμβαση και για την αποκατάσταση της υγείας της.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.