Στα λευκά τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Βελουχιού (Φωτό, Βίντεο)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Χιόνισε επιτέλους στα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού και Βελουχιού, μεταμορφώνοντας τα σε λευκά τοπία που θυμίζουν παραμυθένιες εικόνες. Οι πρώτες καλές χιονοπτώσεις της σεζόν έδωσαν το σήμα για την επίσημη έναρξη της χειμερινής περιόδου, και οι υπεύθυνοι δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Εικόνες από το ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Ο κ. Γιαννόπουλος, επικεφαλής του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, και ο κ. Μπαχλαβάς, υπεύθυνος του χιονοδρομικού Βελουχιού, μίλησαν στο lamianow.gr, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την προσέλευση του κόσμου, ειδικά κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών.

1000083983 | Lamianow.gr
Από το ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Οι πολίτες αναμένεται να εκδράμουν μαζικά στα χιονοδρομικά για να απολαύσουν το χιόνι και τις δραστηριότητες που προσφέρουν οι περιοχές.

Η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις συνθήκες για τους λάτρεις του χιονιού.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Παράλληλα, σε δηλώσεις του στον Lamia Polis 87.7, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε ότι από αύριο ανοίγει με ασφάλεια ο δρόμος Δελφοί – Αράχωβα.

Ο δρόμος είχε κλείσει προσωρινά λόγω κατολισθήσεων, όμως τα συνεργεία εργάστηκαν εντατικά για την αποκατάστασή του, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση στις δημοφιλείς χειμερινές περιοχές.

Η χαρά για τη χιονόπτωση είναι διάχυτη, και όλοι ανυπομονούν να απολαύσουν τις ομορφιές του χιονισμένου τοπίου και τις μοναδικές χειμερινές εμπειρίες που προσφέρουν τα χιονοδρομικά της χώρας.

Δείτε εικόνες από το Χ.Κ Παρνασσου

1000083970 | Lamianow.gr
1000083971 | Lamianow.gr

Δειτε εικόνες από το Χ.Κ Βελουχιου

1000083972 | Lamianow.gr
1000083973 | Lamianow.gr
IMG 9e91f083196c2b1a898e4f42efcb0401 V | Lamianow.gr
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *