Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Δημήτρη Ήμελλο θα πουν φίλοι και συγγενείς την Πέμπτη (19.12.2024) το πρωί.
Η κηδεία του ηθοποιού Δημήτρη Ήμελλου θα γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας όπως έκανε γνωστό ο γιος του Φοίβος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.
Ο Δημήτρης Ήμελλος έφυγε από τη ζωή χθες (16.12.2024) μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Όπως έγραψε ο γιος του επιθυμία της οικογένειας αλλά και του ηθοποιού, ήταν αντί στεφάνων στη μνήμη του, να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών..
Στην ανάρτησή του γιος του Δημήτρη Ήμελλου αναφέρει:
«Τον αγαπημένο μου μπαμπά θα αποχαιρετήσουμε συγγενείς, φίλοι και τα θεατρικά του παιδιά, Πέμπτη 19/12, στις 11:00, στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.
Επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς μας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).
IBAN: GR4202602150000400100392909 TPAΠEZA Eurobank ΔIKAIOYXOΣ: TAMEIO AΛΛHΛOBOHΘEIAΣ ΣΩMATEIOY EΛΛHNΩN HΘOΠOIΩN», έγραψε ο Φοίβος Ήμελλος.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.