Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της φωταγωγεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η μαρτυρική Υπάτη.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 μ.μ. στην γραφική πλατεία της Υπάτης, με την Τοπική κοινότητα και τους μικρούς και μεγάλους κατοίκους της, να υποδέχονται το Μουσικό Σχολείο Λαμίας αλλά και όλους τους επισκέπτες, για να ανταλλάξουν ευχές και τραγούδια, στέλνοντας όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης, της ειρήνης και της αλληλεγγύης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.