Μία περίεργη υπόθεση ερευνά τα τελευταία 24ωρα η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία μίας 39χρονης για βιασμό στο Ηράκλειο στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 39χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές της Κρήτης ότι το απόγευμα του Σαββάτου (07.12.2024) και ενώ ήταν σε ραντεβού με τον 31χρονο σύντροφό της, τους είδε ο 38χρονος εν διαστάσει σύζυγός της και τους επιτέθηκε.
Μάλιστα, όπως ανέφερε εκείνη την χτύπησε και την έριξε στο δρόμο ενώ με ένα κατσαβίδι επιτέθηκε στον 31χρονο προκαλώντας του ελαφρά τραύματα.
Το ίδιο βράδυ, σημειώνει το cretapost.gr, ο 38χρονος – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας – πήγε στο σπίτι της και την βίασε.
Στη συνέχεια η 39χρονη απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό λέγοντας πως εδώ και αρκετό καιρό, ο 38χρονος την κακοποιεί τόσο σεξουαλικά όσο και σωματικά.
Οι αστυνομικοί άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.