Η Hellenic Train με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, μετά την παράδοση σε κυκλοφορία της μονής γραμμής (καθόδου) στην σήραγγα των Τεμπών από τον Διαχειριστή Υποδομής Ο.Σ.Ε, τα σημερινά δρομολόγια IC54-IC56 Αθήνα – Θεσσαλονίκη και IC55-IC57 Θεσσαλονίκη – Αθήνα θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη με αμαξοστοιχίες σε όλο το μήκος της διαδρομής.
Σημειώνεται ότι λόγω της κυκλοφορίας σε μονή γραμμή αναμένονται καθυστερήσεις. Τα προαστιακά δρομολόγια στο τμήμα Κατερίνη – Λάρισα – Κατερίνη θα συνεχίσουν να υποκαθίστανται από λεωφορεία μέχρι νεοτέρας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.