Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον αστυνομικό της Βουλής, που κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του, χτυπούσε τη σύζυγό του και την ανάγκαζε σε αιμομικτικές πράξεις με τα ίδια τα παιδιά τους.
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 αποκαλύφθηκε πως ο κύκλος βίας είχε ξεκινήσει από νωρίς για τον αστυνομικό της Βουλής και συγκεκριμένα από την παιδική του ηλικία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει σωρεία αναφορών στο Α.Τ. Νέου Κόσμου για ενδοοικογενειακή βία και ξυλοδαρμούς.
Οι αναφορές και οι καταγγελίες αφορούν στη δεκαετία του ’80 και του ’90 και αναφέρονται στους γονείς του αστυνομικού, που συχνά κατέληγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά από άγρια επεισόδια μέσα στο σπίτι τους.
Φαίνεται, κατά το ρεπορτάζ του ANT1, ότι ο πατέρας του αστυνομικού ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του, αλλά και την κόρη τους, μέχρι που η γυναίκα πήρε διαζύγιο.
Όπως επίσης μετέδωσε η εκπομπή, επικαλούμενη μαρτυρίες ατόμων που γνωρίζουν τον 45χρονο, «ξέρει να κρύβει τη βία μέσα στο σπίτι. Την είχε κανονικοποιήσει. Ήξερε να καλύπτει τη βία με ψέμα και φωτογραφίες οικογενειακής θαλπωρής στα social media».
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.