Χειροπέδες σ’ έναν άνδρα πέρασαν αστυνομικοί στην Αμαλιάδα, καθώς εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με το ilialive, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ηλείας έφτασε στην περιοχή κι αφού εντόπισε τα ψηφιακά ίχνη του προχώρησε στη σύλληψή του.
Κατασχέθηκαν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό του συλληφθέντα
Αφού επιβεβαιώθηκε η διεύθυνση του, οι αστυνομικοί του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εντόπισαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και το κινητό του, όπου ήταν αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σοκαρίστηκαν από το υλικό που βρέθηκε στις συσκευές του συλληφθέντα.
Τόσο ο υπολογιστής όσο και το κινητό κατασχέθηκαν για περαιτέρω διερεύνηση, ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.
iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.