Εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά πήρε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαιώνοντας πως η Μίλαν άλλαξε χέρια και πέρασε σε έναν κινεζικό όμιλο επιχειρηματιών.
«Ναι, πούλησα τη Μίλαν, αλλά ζήτησα να ρίξουν 400 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και οι νέοι ιδιοκτήτες δεσμεύτηκαν. Θεωρώ πως αυτός ο όμιλος μπορεί να ξαναφέρει τη Μίλαν στην κορυφή της Ιταλίας, της Ευρώπης και του κόσμου. Είχα την ομάδα για 30 χρόνια, αλλά την τελευταία τετραετία δεν μπορούσα να της δώσω όσα στο παρελθόν», δήλωσε ο καταβεβλημένος «Καβαλιέρε». «Ήταν μία επώδυνη επέμβαση για μένα και δεν το περίμενα. Πάντως πλέον νιώθω πολύ καλύτερα», πρόσθεσε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.