Παναθηναϊκός και Λαμία θα τεθούν αύριο αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς όπου αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται βαθμούς και φυσικά το «Τριφύλλι» αποτελεί το μεγάλο φαβορί.
Όσον αφορά πάντως τoν ΠΑΣ Λαμία, ο Λεωνίδας Βόκολος καλείται να διαχειριστεί και 4 απουσίες, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ρινγκ και Νούνιες, αλλά και οι Σιόβας και Γκουιντό.
Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας:
Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Σαραμαντάς, Λέο Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Βιτλής, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Τσιάκας, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκες, Σιμόνι, Λέικ, Τερεζίου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.