Όλα έγιναν όταν ο 77χρονος χρησιμοποίησε μια σκάλα, ώστε να ανέβει στη στέγη οικήματος. Υπό άγνωστες συνθήκες, όμως, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει τον 77χρονο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου, παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών, κατέληξε.
Πηγή: LarissaNet

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.