Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική της Euroleague, εκτός παρκέ, καθώς βρέθηκε στο “στόχαστρο” των οπαδών των γηπεδούχων.
Παρότι έχει φορέσει και τη φανέλα της ομάδας τους στο παρελθόν, η αγάπη του Λεσόρ για την Παρτιζάν τον έχει κάνει… κόκκινο πανί για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, που του πέταξαν και μπουκάλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ο ίδιος ο Λεσόρ απάντησε με μία ανάρτηση με… εκκλησία μετά το παιχνίδι, αλλά viral έγινε και το βλέμμα του προς τους οπαδούς, πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης, το οποίο δημοσίευσε σε σχετικό video και η Euroleague.
Ο Λεσόρ έκανε και δηλώσεις αμέσως μετά, αναφέροντας μόνο τα εξής: «Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά, να ματσάρουμε τη γ@μ… ένταση».
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.