Αγρότισσα καταπλακώθηκε από μπάλες τριφύλλι

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί όταν άρχισαν να καταρρέουν οι μπάλες που υπήρχαν στοιβαγμένες στο χώρο της αποθήκης

Πρωτοφανής τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Λεσίνι της ενότητας Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, όταν μια 62χρονη αγρότισσα καταπλακώθηκε από μπάλες με τριφύλλι βάρους εκατοντάδων κιλών τη στιγμή που έκανε εργασίες στην αποθήκη του αγροκτήματός της, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου!

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί όταν άρχισαν να καταρρέουν οι μπάλες που υπήρχαν στοιβαγμένες στο χώρο της αποθήκης και έφταναν σε ύψος ως και τα έξι μέτρα! Λίγα λεπτά αργότερα, την απεγκλώβισαν οι συγγενείς της που την βρήκαν με χαμένες τις αισθήσεις της και με τραύματα στο πρόσωπο.

Αμέσως, ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Όμως, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή, η 62χρονη υπέκυψε  λίγη ώρα αργότερα στα βαριά τραύματα που είχε υποστεί. Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα, διενεργεί η τοπική Αστυνομία.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *