Ουρές εκδρομέων μέχρι και 10Km έξω από τη Λαμία στην Ε.Ο – ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Αγίας Τριάδας (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως βλέπετε στις εικόνες και το βίντεο του lamianow.gr οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν ακόμη και τον παράδρομο της Ανθήλης προκειμένου να αποφύγουν την ουρά που έχει σχηματιστεί από την Ανθήλη μέχρι και τις Θερμοπύλες σε μια απόσταση που ξεπερνά τα 10Km.

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ουρές χιλιομέτρων από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες έχουν δημιουργηθεί έξω από την Λαμία. Η επιστροφή των εκδρομέων στο κλεινόν άστυ έχει δημιουργήσει μεγάλο κυκλοφοριακό ζήτημα και παρά την απόφαση για αποσυμφόρηση μέσω της ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια της Αγίας Τριάδας στις Θερμοπύλες, τα πράγματα 2 ώρες μετά είναι σε κατάσταση ασφυξίας όπως βλέπετε στις εικόνες που κατέγραψε το lamianow.gr στο ύψος της Ανθήλης.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι επιστρέφουν στο κλεινόν άστυ η διέλευση από τα διόδια της Αγίας Τριάδας, με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα σε συνεννόηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Κεντρική Οδού κ. Ροδιανό Αντωνακόπουλο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα είναι δωρεάν έως τα μεσάνυχτα. Αναμφίβολα μια κίνηση που έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα λίγο μετά τις 20.00.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Να σημειωθεί ότι το έντονο κυκλοφοριακό προέκυψε λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι της Δευτέρας στο ρεύμα προς Αθήνα. Όπως βλέπετε στις εικόνες και το βίντεο του lamianow.gr οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν ακόμη και τον παράδρομο της Ανθήλης προκειμένου να αποφύγουν την ουρά που έχει σχηματιστεί από την Ανθήλη μέχρι και τις Θερμοπύλες σε μια απόσταση που ξεπερνά τα 10Km.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *